EN PÅMINNELSE från Svenska Stadsnät Transit

EN PÅMINNELSE!

ny-kanalpaketering-fr-jan-2017-mdu-paminnelse-20161222

Snart stundar Jul och Nyår, men innan det är dags för det vill vi påminna om våra förändringar på TV som vi har för avsikt att genomföra i januari. Vi började tala om detta i september/oktober månad.
Nu är vi nära då vi kommer att kryptera det mesta av vårt utbud och då kommer man behöva programkort till sitt kanalpaket.

Målsättningen är att kryptera den 9 januari 2017 eller den veckan. Då kommer vi aktivera krypteringen i nätet och då kommer våra nya kanalpaket TV Lagom och TV Stor att påverkas. Har man inte säkerställt vad man behöver, så finns risken att det blir svart i rutan. Eller så kan man se kanalpaket TV Start (SVT1, SVT2, Kunskapskanalen, Barnkanalen/SVT24 och TV4). Har man förberett sig med utrustning och programkort, så ska inget hända. Du fortsätter att se på TV precis som vanligt.

De flesta har gjort sina förberedelser genom att beställa utrustning m.m., men alla har inte gjort det. Därför vill vi bara ge er denna påminnelse innan vi snart närmar oss den definitiva krypteringen av tv-utbudet (kanalpaket TV Start krypteras ej. Men man behöver en digitalbox eller inbyggd box i TVn för att kunna se dessa kanaler).

I samband med detta vill vi passa på att också önska Er alla en God Jul och ett Gott Nytt År!

// Svenska Stadsnät Transit